Early up and running

Lifestyle blog over van alles en nog meer

Moe!

Paul – Dat is wat ik ben, moe in mijn benen, rug, armen… Eigenlijk overal! Maar wat was het een mooi loopje vanmiddag in de bossen en door de duinen bij Oostkapelle, hier werd vandaag voor de 49e keer de Massaloop gehouden, voor ons, vriend M., Kim en ik de eerste keer!

Het parcours loopt door het bos in de buurt van kasteel Westhove, hier en daar een boom ontwijken en een klein hoogteverschil overwinnen en je bent het mannetje!

Het duurt in Zeeland alleen nooit lang… Want bos en zee liggen vaak dicht bij elkaar en altijd gescheiden door dijken of duinen, de laatste in dit geval waren gemeen, ze hapten naar je kuiten als een te enthousiaste hond, ik had ze verwacht maar toch vielen ze tegen! Mede door de windstille, warme momenten in de luwte van de duinen was het moeilijk herpakken na het klimmen, echt wel een uitdaging!

Onderweg pikten we nog een klein stukje Domburg mee om vervolgens door het bos- en duingebied terug naar startpunt te gaan dat gelukkig omgedoopt was tot finish want 10 kilometer was vandaag echt genoeg.

Al met al een mooie wedstrijd, mooie omgeving, genoeg keuze qua afstanden (5, 10, 15 of 20) en alles goed geregeld! En zeker geen massale overbevolkte paden, wel aardig wat zaterdagmiddag wandelaars maar daar heb je minder last van dan je denkt!

Volgend jaar weer!

admin

Back to top