Early up and running

Lifestyle blog over van alles en nog meer

Keuzestress

Vandaag heb ik keuze stress… Ik heb een productieve dag gehad. Wil eigenlijk van alles met ‘jullie’ delen. Maar misschien is het handiger om 1 ding te kiezen? Dan kan ik de rest later ‘gebruiken’…

De dillema’s van een beginnende blogger 

Goed, gaan we… Vanochtend had ik voor half 9 al van alles gedaan, het kroost was schoon, aangekleed en gevoed, ik ook redelijk toonbaar, de vaatwasser uit en ingeruimd, gezonde muffins in de oven en hapjes voor baby-lief op t vuur. 

Hoppa, als een echte huismama was ik bezig! 

Die gezonde muffins waren best te doen, ok, gezond natuurlijk, dat proef je, maar als je je verwachtingen wat bijstelt is er niks te klagen. 

Zal ik t recept delen? Ach wat … Ik doe het gewoon. Hieronder in beeld :

Btje van mezelf en een btje van uitpaulineskeuken 

In de maatbeker zit 125 gram havermout, 2 eetlepels boekweitmeel, snufje zout en wat kaneel. Alles behalve de chocolade en de bessen gooi je bij elkaar in een kom en daar zet je de staafmixer op. Daarna de besjes en de choco erdoor en dan zo’n 35 min op 170 graden in van die muffin vormpjes. Kind (of Kim in dit geval) kan de was doen. 

Ok goed, ik was dus naast die muffins vanochtend ook baby hapjes aan het maken… En dat brengt mij op t volgende onderwerp: 

Baby nummer 1 kreeg dus echt nooit een potje, 1 of 2x op vakantie, maar daar voelde ik me dan zo schuldig over dat ik dat daarna ruimschoots compenseerde.

Baby nummer 2 daarentegen… Hmm nou, die vindt potjes dus best lekker … We zijn gewoon een stuk drukker nu, ik ben ook een stuk makkelijker en ‘losser’ en denk sneller ‘ach, wat kan het kwaad?’

Vers is natuurlijk gewoon heel goed, maar ik ben er nog niet helemaal uit voor mezelf… Is een potje nou echt slecht? Is vers nou echt zo veel beter? Valt een btje in de categorie borst vs fles misschien… (Nee, ik ben niet gek, aan dat onderwerp ga ik mij niet wagen

Potjes zijn gewoon heel makkelijk en er zijn weet ik het hoeveel mensen mee groot geworden, maar aan de andere kant, ik heb vanochtend voor bijna 2 weken groenten hapjes gemaakt en dat koste me denk ik 20 minuten en nog geen 5 euro… (Goeie combi’s overigens: wortel&pastinaak / zoete aardappel&brocolli) 

Ben benieuwd naar jullie mening hierover?! 

Ok, dat waren dus alweer 2 onderwerpen… Time to call it a day

admin

Back to top